• 0,75L

Pacheca Grande Reserva Branca 2019

0,75L
Op voorraad
Artikel 17473

DRUIVENRASSEN:
Viosinho en Rabigato
houtrijping:
12 maanden in 2 jaar Frans en Acacia eiken vaten met wekelijkse batonnage
WIJNGAARDEN:
Deze wijn is verkregen uit druiven van Viosinho en Rabigato variëteiten afkomstig uit diverse percelen wijngaard geplant op 300 meter hoogte.
VINIFICATIEMETHODE:
Na een zorgvuldige selectie op hun beste staat, werden de druiven geoogst voor kisten van 25 kg en naar het wijnbouwcentrum gestuurd waar ze lichtjes werden geperst in een pneumatische pers. De resulterende most werd in inert gemaakt en gekoeld roestvrijstalen vaten gestuurd, waar het 24 uur bleef om te decanteren. Aan het einde van deze periode werd het overgebracht naar een ander roestvrijstalen vat, waar het werd geïnoculeerd met geselecteerde gisten, en begon de fermentatie. Na 48 uur van de start van de alcoholische fermentatie werd het overgebracht naar Franse en acacia eiken vaten van 500L waar de fermentatie eindigde. Opgevoerd met wekelijkse bâtonnage op fijne droesem gedurende 12 maanden.
Wijnmaker:
Maria Serpa Pimentel
ALCOHOL:
13%
Moet geserveerd worden bij 16 ºC.

Artikel
17473
Wijnhuis
Pacheca
Jaar
2019
Type
Wit
Soort
Wijn
Land van herkomst
Portugal
Streek
Douro
Druif
Viosinho
Inhoud
0,75L
Eenheid
Fles
€ 17,50
per Fles
Verzendkosten

Iedere bestelling wordt verzonden via PostNL en verpakt in speciaal FSV-gecertificeerd karton, ontwikkeld voor het verzenden van flessen.


Nederland

De verzendkosten voor adressen binnen Nederland bij bestellingen onder de € 100 netto bedragen € 5,95. .

Voor bestellingen boven de € 100 netto betaalt u geen verzendkosten.


België & Duitsland

In België en Duitsland betaalt u € 5,95 aan verzendkosten onder de € 100 + een toeslag per 12 flessen van € 3,50.

Bij bestellingen boven de € 100 betaalt u geen verzendkosten, slechts een toeslag per 12 flessen van € 3,50.

Verzonden met PostNL

Productomschrijving

DRUIVENRASSEN:
Viosinho en Rabigato
houtrijping:
12 maanden in 2 jaar Frans en Acacia eiken vaten met wekelijkse batonnage
WIJNGAARDEN:
Deze wijn is verkregen uit druiven van Viosinho en Rabigato variëteiten afkomstig uit diverse percelen wijngaard geplant op 300 meter hoogte.
VINIFICATIEMETHODE:
Na een zorgvuldige selectie op hun beste staat, werden de druiven geoogst voor kisten van 25 kg en naar het wijnbouwcentrum gestuurd waar ze lichtjes werden geperst in een pneumatische pers. De resulterende most werd in inert gemaakt en gekoeld roestvrijstalen vaten gestuurd, waar het 24 uur bleef om te decanteren. Aan het einde van deze periode werd het overgebracht naar een ander roestvrijstalen vat, waar het werd geïnoculeerd met geselecteerde gisten, en begon de fermentatie. Na 48 uur van de start van de alcoholische fermentatie werd het overgebracht naar Franse en acacia eiken vaten van 500L waar de fermentatie eindigde. Opgevoerd met wekelijkse bâtonnage op fijne droesem gedurende 12 maanden.
Wijnmaker:
Maria Serpa Pimentel
ALCOHOL:
13%
Moet geserveerd worden bij 16 ºC.

Meer informatie
Artikel
17473
Wijnhuis
Pacheca
Jaar
2019
Type
Wit
Soort
Wijn
Land van herkomst
Portugal
Streek
Douro
Druif
Viosinho
Inhoud
0,75L
Eenheid
Fles