EuroCave wijnklimaatkast bestellen?

Nu te koop bij Valkwijn, EuroCave wijnklimaatkasten, uw schitterende wijn tot in de perfectie bewaart. U kiest bij Valkwijn de perfecte klimaatkast voor uw wijnen. Kies een wijnklimaatkast voor de perfecte schenktemperatuur of om uw wijnen op de juiste temperatuur te bewaren. Wijnklimaatkast EuroCave kopen op Valkwijn is gemakkelijk en zorgeloos.

EuroCave, al sinds 1976 wijnklimaat-specialist

in het jaar 1976 had het bedrijf EuroCave een briljant idee. Ze bedachten de wijnklimaatkast, de oplossing om al uw mooie en speciale vintage wijn te bewaren op precies de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Daarmee was iedereen geholpen die niet de luxe van een kelder of souterrain had met stabiele temperaturen. Nu na inmiddels vele innovaties heeft EuroCave zich steeds meer bewezen als de specialist in het bewaren van wijnen en Champagnes, maar ook het presenteren van uw parels van wijnen. We zien een wijnklimaatkast in steeds meer keukens terugkomen. De wijnklimaatkasten worden gestileerder en praktischer. Een echte eyecatcher in uw woning!

Al sinds 1976 is EuroCave de specialist op het gebied van wijnbewaarkast, wijnrek, wijnkast, koeling van wijnvoorraad, wijnkoelkast, wijnklimaatkast, wijnkelder, wijnklimaatzones, wijnkoeling producten voor restaurants, wijnbars, wijnimporteurs en wijnkenners.

Hedendaags zijn de EuroCave wijnklimaatkasten ook te koop via Valkwijn.nl. Er zijn 3 type wijn klimaatkasten opgenomen in het assortiment:

4000 Series

Multizone en één zone

6000 series Large

Multizone en één zone

6000 series Small

Multizone en één zone

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Hoe wordt de EuroCave klimaatkast geleverd?

Bestel uw EuroCave online bij Valkwijn. U ontvangt na bestelling gelijk de factuur. EuroCave neemt binnen één werkdag contact met u op en een deskundige medewerker plaatst binnen afzienbare tijd de wijnklimaatkast op de gewenste plek. De op Valkwijn aangeboden wijnklimaatkasten zijn uit voorraad leverbaar vanuit EuroCave, dus lang wachten is niet nodig.

Uw favoriete wijnen in een EuroCave klimaatkast

Kiest u voor een kast om de wijnen te bewaren of wilt liever een wijnklimaatkast die de wijnen op de perfecte temperatuur brengt? We hebben de 4000 serie en de 6000 serie. Beide series zijn te verkrijgen in één temperatuurzone of in multi temperatuurzone.

Wilt u uw wijnen zo goed mogelijk bewaren met zo min mogelijk kwaliteitsverlies, kies dan voor één temperatuurzone. U stelt de temperatuur in op de meest ideale temperatuur (tussen 10 en 14 graden) en u kunt alle wijnen op de ideale temperatuur bewaren. Gaat u de wijn schenken, koel uw witte wijn in 2 a 3 uur naar 8 graden of chambreer (rustig op temperatuur laten komen) uw rode wijn naar 18 graden voor de ideale schenktemperatuur.

Wilt u uw wijnen op de ideale serveertemperatuur hebben, dan kiest u voor multizone. Rode wijnen op 16 graden, witte wijnen op 8 graden, bewaar de schitterende flessen Bordeaux, Bourgogne of Champagnes op de juiste temperatuur.

Snelle levering EuroCave wijnklimaatkasten

De wijnklimaatkasten aangeboden op Valkwijn.nl zijn uit voorraad leverbaar. De levering en plaatsing zal binnen enkele dagen geschieden door de deskundige mensen van EuroCave.

Uw wijn verdient toch het allerbeste?

Geluidsstil, zeer energiezuinig en zeer mooi. De wijnklimaatkasten van EuroCave zijn het summum voor de echte wijnliefhebber.

  • Perfecte isolatie door Cellular Quality Insulation
  • Constante temperatuur door zowel te koelen als verwarmen
  • Ideale luchtvochtigheid tussen 60% en 70%
  • 20 keer minder trillingen dankzijn Vibration Exclusion System
  • Constante luchtcirculatie door zuiverende koolstoffilter
  • Vrij van UV-stralen door UV-filter in glasdeur