EuroCave Wijn klimaatkasten

Beste performance

EuroCave is wereldwijd dé norm voor het onder de beste omstandigheden serveren van de wijn: een warm-en koud circuit zorgt voor een oplopende temperatuur van onderin (koud) tot bovenin (warm), zodat alle wijnen van champagne tot bordeaux op de juiste serveertemperatuur klaar liggen.

 

Volledige controle

Geen wijnkast regelt de temperatuur zo nauwkeurig als EuroCave. EuroCave ontzorgt u ook met digitale display met verlichting en een alarm met verschillende functies: temperatuur te hoog, te laag, open deur en vervanging van het koolstoffilter. De omgevingstemperatuur voor een perfect functioneren ligt tussen de 12 en 30° C.

 

Nummer 1 in wijnkasten

Met ruim 45 jaar ervaring heeft EuroCave zicht ontwikkeld tot de nummer 1 in wijnkasten. Ongeëvenaard design, hoogstaande kwaliteit en betaalbare luxe... met EuroCave haalt u het beste in huis. EuroCave heeft het “Origine de France” label en is dus een Europees kwaliteitsproduct. Dankzij de ongeëvenaarde traditie van innovatie en kwaliteit is EuroCave wereldwijd de eerste keuze van wijnliefhebbers en wijnprofessionals.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Toon
per pagina
Sorteer op