Alles over onze huidige winactie(s) leest u hier!

De valkwijn.nl wijnproeverij-winactie is een Social Media actie op Facebook en Instagram.

Hoe doet u mee op Facebook?

Hoe doet u mee op instagram?

Maakt u geen gebruik van bovengenoemde Social Media kanalen? Stuur dan een mail met uw deelname naar info@valkwijn.nl
 

Wanneer u tot de gelukkige winnaar behoort, ontvangt u van ons een wijnproeverij voor twee personen (bij wijnhandel de Gouden Leeuw of als pakket bij u thuis)

 

Actievoorwaarden

Hoe worden de winnaars geïnformeerd?
De winnaar wordt geïnformeerd door valkwijn.nl, dit zal gebeuren via de Hall of Fame op onze website. Deze namen komen ook terug op onze Social Media kanalen; Facebook Valkwijn.nl, Instagram @valkwijn.nl. Aanvullende informatie voor de winnaars wordt verstrekt aan de gelukkigen.

Wat bieden wij u aan:
Wij bieden u één wijnproeverij voor twee personen aan bij Wijnhandel de Gouden Leeuw in Voorschoten of een wijnproeverij bij u thuis die wij zullen opsturen mocht u niet naar Voorschoten kunnen/willen komen.

Wanneer kunnen wij u verwelkomen:
Wij zullen u op een later tijdstip informeren wanneer wij onze winnaars kunnen ontvangen. Hier over zullen we samen contact hebben.


Overige voorwaarden:

  • U en de persoon waarmee u de wijnproeverij deelt, dienen 18 jaar of ouder te zijn en dit te kunnen verifiëren.
  • Het selecteren van winnaars verloopt via loting. Aan de uitslag of bekendmaking kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Heeft u gewonnen? Vanaf het moment dat wij contact met u opnemen heeft u 14 dagen de tijd om te reageren op ons bericht. Na deze periode vervalt helaas het recht op de proeverij.
  • Heeft u niet gewonnen? Niet getreurd! Voor aankomende periode zullen er verschillende openingsacties worden aangeboden. Houd onze website en socials hiervoor goed in de gaten.
  • Met deelname geeft u ons toestemming uw naam, indien u als winnaar wordt uitgekozen, te noemen op onze sociale-mediakanalen.

 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de winactie dan kunt u deze versturen naar info@valkwijn.nl.