van der Valk fanartikelen bestellen | Valk spellen kopen?

Op Valkwijn.nl vindt u naast wijnen en attributen voor wijn ook artikelen die te maken hebben met de familie Van der Valk, zoals verschillende toekan-aritkelen of artikelen die ook in de hotels gebruikt worden, zoals glazen. Ook heeft Valkwijn.nl zelfs toekan-bier. Van alle markten thuis en een mooi assortiment voor de liefhebber van Van der Valk of voor de liefhebber van toekans. Denk bijvoorbeeld aan de speciale 'toekan' wijn van Emile Bauer uit de Pfalz Duitsland. Een hele mooie wijn met een nog mooier etiket. Speciaal ontworpen voor Van der Valk en voor alle liefhebbers van toekans.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Van der Valk fanartikelen

Van der Valk exclusief heeft vele mooie Toekan-producten. Bent u of kent u iemand die van Toekans houdt, dan bent u bij Van der Valk helemaal op het juiste adres. We hebben wijnen met een toekan-etiket, maar we hebben ook verschillende bieren met daarop een toekan afgebeeld.

Cadeauartikelen van Van der Valk:

Een ruim assortiment cadeauartikelen. Naast toekan-objecten hebben we ook echte Van der Valk cadeau’s, zoals het geschiedenisboek van de familie Van der Valk: De Bewogen geschiedenis van een Nederlandse horecafamilie. Bovendien hebben we een mooie puzzel van Jan van Haasteren waar op speelse wijze het Van der Valk-horeca verhaal is afgebeeld.