Van Kleef likeur kopen? | Likeuren van van Kleef

De geschiedenis van de Likeuren van Van Kleef

De geschiedenis van deze Haagse stoomdistileerderij Van Kleef gaat heel, heel ver terug. De fabriek die vele jenevers, likeuren en bitterextracten produceerde. De stoomdistileerderij van eerste klasse is ooit opgericht door Lambertus Theodorus van Kleef. Midden in het oud Haagse centrum op de Lange Beestenmarkt ( om de hoek bij de Grote Markt ) werden jaren lang verschillende dranken gestookt en verkocht aan de slijterij naast het pand. Tot dat in 1986 Van Kleef haar deuren moest sluiten vanwege het brandgevaar wat de productie van alcohol met zich mee brengt in het centrum. Het volledige winkelgedeelte werd afgebroken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Hoe is van Kleef zo authentiek gebleven?

​In het jaar 2000 hebben Fleur Kruyt en haar partner en tevens restauranteigenaar Louis Centazzo van Kleef weer geopend na een uitgebreide renovatie. Letterlijk alles is opgeknapt, zowel het interieur als de flessen en etiketten. En dat zonder enige charme te verliezen, want het is nog steeds prachtig binnen! Van-Kleef wordt nu gerund door Fleur zelf, haar man Louis kwam in 2015 onverwachts te overlijden. Of stoppen een optie was? Zeker niet. Zodra u binnen komt bij van Kleef is daar geen twijfel over mogelijk. Fleur is van Kleef, haar hart en ziel en als eerbetoon aan Louis gaat ze door “…Tot ze er bij neervalt.”


Haagse likeuren zijn wereld beroemd

De van Kleef likeuren bestellen en kopen mensen over de hele wereld. Deze ambachtelijke producten zijn van zulke hoge kwaliteit en zijn geschikt voor elke gelegenheid. Fleur Kruyt wilt rustig en organisch groeien, ze weet dat als je een mooi product hebt, dit uit zichzelf verkoopt. En daar heeft ze gelijk in, wij zijn groot fan en hopelijk u nu ook!
In December kopen veel mensen de Van Kleef likeuren als cadeau. Geef gerust aan als wij het voor u moeten inpakken!