153 producten

Wijn cadeau geven is voor iedere gelegenheid een uitstekend idee. Met keuze uit ruim 1200 wijnen op valkwijn.nl vind u gegarandeerd het geschikte wijngeschenk voor alle iedere wijnliefhebber. Laat een leuk wijn cadeau thuis bezorgen bij uzelf of bij de ontvanger. Laat iemand echt verrassen met wijn! De factuur wordt enkel per mail verstuurd en zal dus niet in de wijndoos meegaan, ideaal voor verrassingen. Ook kunt u in het opmerkingenveld in het bestelproces aangeven dat het om een cadeau gaat en dat er nog een tekstje moet worden toegevoegd, we regelen het allemaal!

Voor beginnende wijndrinkers tot ervaring wijnliefhebbers, een wijncadeau laten bezorgen is een fluitje van een cent bij de online wijnhandel van Valk Exclusief. Daarnaast profiteert u bij besteding vanaf 100 euro van gratis bezorging tot aan de deurbel.

Een wijn laten bezorgen als cadeau

De juiste cadeauwijn voor iemand vinden is lastig. Vaak resulteert dat in hulp zoeken op Google met zoekopdrachten als: ‘’bijzonder wijn cadeau laten bezorgen’’ of ‘’leuke wijn sturen als cadeau’’. Valkwijn is er om u te helpen u het perfecte wijn cadeau te doen. Van oudsher is wijn geven een traditie bij een verjaardag, jubileum of bijvoorbeeld als bedankje. Het versturen van een fles wijn als cadeau is bij Valkwijn.nl eenvoudig en snel geregeld. Ook is het fijn om te weten dat uw wijn-cadeau de voordeligste prijs heeft, zo wordt een wijn cadeau sturen nog leuker!

Leuk wijn cadeau bestellen

Ons assortiment cadeauwijnen bestaat uit bijzondere wijn van over de hele wereld. Wijn rosé mousserend, echte Bordeauxwijnen of alcoholvrij, voor ieder wat wils. Zowel per fles een cadeau wijn versturen als per doos van zes of 12 stuks is mogelijk.

De meest bijzondere wijncadeaus versturen

Voor ieder budget het perfect wijntje als kado klinkt ideaal toch? Alle wijnliefhebbers zijn alleen verschillend en hebben hun eigen smaak dus het is handig om alvast te weten welke wijn de ontvanger lekker vindt. Een frisse witte verdejo-wijn of een zware Zinfandel rode wijn? Stap één voor het juiste wijn cadeau vinden is achterhalen wat hij of zij lekker vindt.