Rood

576 producten

Wilt u rode wijn kopen? Ontdek welke rode wijnen u bij ons wilt kopen. Bij Valkwijn bent u aan het juiste adres voor alle wijnen, wit, rosé en natuurlijk rode wijn. Wij hebben rode wijn van de beste druivenrassen tegen een zeer betaalbare prijs. U kunt bij ons verschillende rode wijnen bestellen zoals Cabernet Sauvignon, Pinot noir, Chianti, Merlot en nog veel meer rode wijnen.

 

Waarom drinkt u rode wijn?

Rode wijn wordt veel gedronken tijdens het eten en ter ontspanning. Zeker bij de juiste gerechten is rode wijn de wijn bij uitstek. Bijvoorbeeld bij een heerlijk stuk rundvlees of een Aziatisch gerecht is rode wijn onmisbaar. Vanzelfsprekend maakt het wel uit welke kwaliteit rode wijnen u koopt maar we gaan er gemakshalve maar vanuit dat u de juiste koopt. U bent immers op de website van Valkwijn, de rode wijnspecialist bij uitstek.

Rode wijn is altijd de meest populaire wijn geweest al heeft hij die plaats moeten afstaan aan witte wijn. Maar nog steeds is rode wijn immens populair. Een goede rode wijn straalt klasse uit en is belangrijk voor bij het juiste gerecht.

Rode wijn bestellen?

Rode wijn kopen doet u bij de juiste zaak. Of dit nu online gebeurd of fysiek in een wijnwinkel. Bij Valkwijn bestelt u hoogwaardige rode wijn tegen een mooie prijs. Dat komt omdat wij in grote hoeveelheden rode wijn inkopen zodat u goedkoper kunt drinken. In Nederland wordt steeds vaker de wat duurdere en exclusievere wijn gedronken. Dat komt omdat de Nederlander zich bewust is van de kwaliteit van rode wijn. De Nederlander koopt tegenwoordig liever een wat exclusievere rode wijn bij Valkwijn dan in de eerste de beste supermarkt.

Wat zit er in rode wijn?

Rode wijn bevat iets minder calorieën dan witte wijn. De verhouding tussen de twee wijnen is 125 t.o.v. 121 calorieën. Beiden bevatten net zoveel koolhydraten als de ander. Over het algemeen wordt rode wijn gezien als beter voor de gezondheid dan elke andere wijn. Dat zou betekenen dat u meer rode wijn moet drinken maar dat is zeker niet het geval. Hoewel rode wijn wordt gezien als gezonder is het nog steeds beter om niet teveel alcohol te drinken. Drink dus rode wijn met mate en niet teveel.

Hoe lang kunt u rode wijn bewaren?

Rode wijn wordt er in elk geval niet beter op als u hem in de koelkast bewaart. Als u hem wilt opleggen of langer wilt bewaren, dan is een donkere plek die iets warmer is dan uw koelkast een betere optie. Als u wilt weten of één van uw rode wijnen nog goed zijn dan is het het beste om de proef op de som te nemen en zelf de wijn te proeven. Als de wijn is geoxideerd dan smaakt hij zuur en is hij niet meer goed.

Hoe bewaart u rode wijn?

Hoe zit het met de houdbaarheid van rode wijn? Lichte rode wijn kunt u maximaal 1 jaar bewaren. Krachtige rode wijn kunt u 3 tot 6 jaar bewaren. Een duurdere rode wijn is meestal langer houdbaar dan een goedkopere. Als de fles rode wijn open is dan is het niet verstandig om de wijn in de koelkast te bewaren. U bewaart de wijn dan het beste op een donkere plek.

Rode wijn bestellen bij Valkwijn?

Bij Valkwijn hebben wij een ruimte keuze aan rode wijn. Wij hebben de lekkerste rode wijnen in ons assortiment. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen voor de heerlijkste rode wijnen. Schrijf u in op onze e-maillijst en wij houden u regelmatig op de hoogte. Zeker rond de feestdagen hebben wij altijd mooie aanbiedingen of sale.