Top 10 Rode wijn

Top 10 rode wijnen kopen en bestellen op Valkwijn.nl

Op Valkwijn.nl koop je rode wijnen voor iedere gelegenheid. Van fruitigeVan ons 1862 huiswijnmerk tot aan de luxe witte wijnen. Op Valkwijn.nl vind je het allemaal.

1. 1862 Merlot

De 1862 Merlot is de huiswijn die wordt geschonken in de restaurants van de Valk Exclusief hotels. De merlot wijn uit Chili kent een zoete, jam-achtige geur met tonen van bessen, kersen, frambozen, groene kruiden en specerijen. De wijn heeft een volle, soepele en ronde smaak.

 

Bekijk product

2. 1862 Cabernet Sauvignon

De 1862 Cabernet Sauvignon is ook onderdeel van de Valk Exclusief huiswijnen-collectie. Deze wijn wordt geschonken in de restaurants van de Valk Exclusief hotels. Deze Cabernet Sauvignon kent geuren van zwarte bessen en kersen. In de smaak vind je bosfruit, kruidigheid, toast en vanille.

 

Bekijk product

3. V-Fruity Cabernet Sauvignon en Merlot

Uit onze V-selectie huiswijnen zijn de V-Fruity Cabernet Sauvignon en de V-Juicy Merlot favoriet. Beide komen uit Frankrijk. De Cabernet Sauvignon heeft aroma’s van gegrilde paprika, zoete kruiden en zoethout. De Merlot heeft expressieve aroma’s van wilde aardbeien en pepermunt.

 

Bekijk product

4. Valk in Spanje Tempranillo

Bij Valk Exclusief hebben wij ook een Spaanse huiswijn. Gemaakt in de streek La Mancha van de Tempranillo druif. Het is een biologische wijn met een soepel en fruitig karakter.

 

Bekijk product

5. Carnivor Cabernet Sauvignon en Zinfadel

Wijnbedrijf Carnivor is opgezet door twee broers met een grote passie voor wijn. De Carnivor Cabernet Sauvignon is een verfijnde wijn met een intense smaak van bramen, bessen en kersen. De Carnivor Zinfadel heeft aroma’s van zwarte kersen, rijpe pruimen en kruidige vanille.

 

Bekijk product

6. Baron de Ley Rioja

De wijnen van single estate bodega Baron de Ley zijn een begrip als het om Spaanse Rioja-wijnen gaat. Op Valkwijn.nl verkopen we Baron de Ley Club Privado, met de smaak van jeugdig rood fruit, aardbei en kers én Baron de Ley Rioja Reserva met aroma’s van klein bosfruit, pruimen, verse paddenstoelen, ceder, koffie en chocola.

 

Bekijk product

7. Norton Malbec Reserva

Dit is de Malbec waarmee Argentijnse Bodega Norton de wereld mee heeft veroverd. De wijn heeft een volle smaak, waarin je geconcentreerd fruit en de intense smaak van houten vaten proeft. Op Valkwijn.nl verkopen we ook: Norton Finca la Colonia Merlot, Cabernet Sauvignon en Merlot Reserva.

 

Bekijk product

8. Louis Jadot Pinot Noir

De Pinot Noir van Louis Jadot, van het wijnhuis dat ook bekendstaat om hun mooie Chablis, is een typische Bourgogne wijn. De rode wijn kent aroma’s van zwarte bessen, rijpe kersen en zwoele specerijen. Zowel in geur als in smaak. De druiven komen uit heel de Bourgogne.

 

Bekijk product

9. Enate Tempranillo en Cabernet Sauvignon

Wijnhuis Enate ligt in het mooie Somontano in Spanje en is een van de modernere bodega's. Enate wijnen zijn een prachtige balans tussen Spaanse oude tradities en moderne wijntechnieken. De rode wijnen van Enate hebben de smaak van rode bessen en bramen.

 

Bekijk product

10. Castelfeder Pinot Nero

Het Italiaanse wijnhuis Castelfeder maakt al 50 jaar lang met passie wijnen met een uniek karakter. De Pinot Nero Buchholz zijn een en al rode bessen in een glas. In de neus ruik je tonen van zure kersen, rijpe bessen en vanille.

 

Bekijk product

Zin gekregen in rode wijn maar nog geen keuze kunnen maken?