Champagne

54 producten

Champagne bestellen? Champagne is wijn die vaak gekoppeld wordt aan prestige en festiviteit. Bij Valkwijn kunt u online champagne kopen van topklasse. De champagne is vernoemd naar de Champagnestreek waar alle champagne exclusief wordt gemaakt. U kunt bij ons een enorm assortiment aan Champagne kopen voor bij u thuis. Merken zoals Moët & Chandon, Louis Roederer, Henri Giraud, Lamandier en nog veel meer kunt u allemaal bij ons kopen.

De Champagnestreek ligt redelijk dicht in de buurt van de Franse hoofdstad. Daar wordt de echte champagne geproduceerd. Op een uur rijden van Parijs worden de druivenrassen Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier verbouwd, de drie belangrijkste druiven voor het maken van alle Champagne. De Franse wijn krijgt zijn prijskaartje omdat alleen alle mousserende wijn uit deze regio, gemaakt volgens de méthode traditionnelle, de naam 'champagne' mag dragen.

De winst bij Formule 1, oud-en-nieuw en de doop van en nieuw schip hebben één ding gemeen: Champagne. De drank is onmisbaar bij feesten, partijen en alle vieringen én een super leuk cadeau om te geven en te ontvangen. Wij van Valkwijn zijn heel trots op onze selectie van maar liefst 36 champagnewijnen die perfect zijn als cadeau om te bezorgen, met als populairste kado: Moët & Chandon. Ga je voor groot? Kies dan een Magnum, een Jéroboam of zelfs een Methusalem

Wij geven vaak hoge kortingen op de Castellane-Chamapgne. Ook zijn onze Moët-Chandon Champagnes erg scherp geprijsd per fles. Alle Champagnes bij valkwijn.nl kunnen gedurende het hele jaar in de aanbieding komen, dus houdt onze website, socials en nieuwsbrief goed in de gaten!

Op onze website kunt u alle hoeveelheden flessen Champagne bestellen die u wilt. U kunt er gerust op zijn dat iedere fles en bestelling even veel aandacht krijgt van ons. Wilt u één champagnefles bestellen online? Klik simpelweg op het minnetje tot het aantal op 1 staat en voeg de fles toe aan uw winkelwagen. Uiteraard bezorgen wij ook al onze champagne per doos.