Klassieke Bordeaux wijn kopen?

De Bordeaux is het meest indrukwekkende wijnlandschap ter wereld, geen ander gebied maakt zoveel topkwaliteit als de wijnregio Bordeaux. Verschillende factoren maken de wijnen uit de Bordeaux zo bijzonder, de bodem, de druivenrassen, het klimaat, assemblages, en tradities. Bordeaux gebieden zijn niet extreem groot, hier door is er door het landschap heen veel variatie in klimaat waardoor de Bordeaux wijnen zo verschillen in smaak en kwaliteit. Bordeaux bestaat uit 3 delen, de zogeheten linkeroever, rechteroever en Entre-deux-Mers. Rechteroever Bordeaux kent gebieden zoals Saint-Emilion en Pomerol, en linkeroever Bordeaux kent gebieden zoals Medoc, Haut-Medoc, Graves en Sauternes. Bordeaux wijnen behoren tot de top van de wereld, door hun exclusiviteit en kwaliteit. Heeft u vragen over onze Bordeaux wijn, of heeft u hulp nodig met het kopen van de bordeaux wijn of het bestellen. Laat het ons gerust weten via: info@valkwijn.nl!. Wij helpen u graag met Bordeaux wijn kopen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-48 van 181

Toon
per pagina
Sorteer op

Waarom kopen mensen Bordeaux wijnen?

Valkwijn.nl is onderdeel van Wijnhandel de Gouden Leeuw te Voorschoten en hier kunt u Bordeaux wijn kopen. Sinds 1973 hebben wij een waanzinnig aanbod aan franse Bordeaux wijnen. Ton Kempers, oprichter van dit Bordeaux-walhalla herinnert nog graag aan zijn eerste aankoop van Bordeaux wijn: in 1977 schafte hij 100 kisten Mouton 75 aan. Dat is een Bordeaux wijn. Per fles moest die toen 32 gulden kosten. Bordeaux wijnen was, is en blijft zijn grote liefde. Vooral in de jaren 80 nam de verkoop van grands crus en cru bourgeois gigantisch toe. Dit zijn ook soorten Bordeaux wijnen.

Bordeaux wijnen bestellen bij Valkwijn in Voorschoten

De kerstproeverijen van Bordeaux-wijn zijn in de wijde omtrek van Voorschoten nog steeds een grote herinnering. Tot op de dag van vandaag hebben we nog steeds een prachtig assortiment van de Franse top van Bordeaux. De Bordeaux's op de website zijn altijd in uitstekende omstandigheden bewaard gebleven in onze speciaalingerichte klimaatzone's en kelders. Een groot assortiment Bordeaux wijn bestellen uit, Saint-Emilion, Pomerol, Saint-Estephe, Margaux, Paulliac en nog veel meer. Als u op zoek bent om Bordeauxw ijnen te kopen, of voor meer informatie over het wijngebeuren van Bordeaux, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Assortiment Bordeaux wijn bij Valkwijn

Naast al de Bordeaux-wijnen gaat het assortiment van Valkwijn veel verder. Rode wijnen en witte wijnen uit verschillende werelddelen. Maar op deze pagina helpen we u graag met Bordeaux wijn bestellen.