Klassieke Bordeaux wijn kopen?

De Bordeaux is het meest indrukwekkende wijnlandschap ter wereld, geen ander gebied maakt zoveel topkwaliteit als de wijnregio Bordeaux. Verschillende factoren maken de wijnen uit de Bordeaux zo bijzonder, de bodem, de druivenrassen, het klimaat, assemblages, en tradities. Bordeaux gebieden zijn niet extreem groot, hier door is er door het landschap heen veel variatie in klimaat waardoor de Bordeaux wijnen zo verschillen in smaak en kwaliteit. Bordeaux bestaat uit 3 delen, de zogeheten linkeroever, rechteroever en Entre-deux-Mers. Rechteroever Bordeaux kent gebieden zoals Saint-Emilion en Pomerol, en linkeroever Bordeaux kent gebieden zoals Medoc, Haut-Medoc, Graves en Sauternes. Bordeaux wijnen behoren tot de top van de wereld, door hun exclusiviteit en kwaliteit. Heeft u vragen over onze Bordeaux wijn, of heeft u hulp nodig met het kopen van de bordeaux's of het bestellen. Laat het ons gerust weten via: info@valkwijn.nl!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-48 van 146

Toon
per pagina
Sorteer op

Waarom kopen mensen wijnen uit Bordeaux?

Valkwijn.nl is onderdeel van Wijnhandel de Gouden Leeuw te Voorschoten. Sinds 1973 een waanzinnig aanbod aan franse wijnen uit de Bordeaux. Ton Kempers, oprichter van dit Bordeaux-walhalla herinnert nog graag aan zijn eerste aankoop van wijnen uit de Bordeaux: in 1977 schafte hij 100 kisten Mouton 75 aan. Per fles moest die toen 32 gulden kosten. Bordeaux wijnen was, is en blijft zijn grote liefde. Vooral in de jaren 80 nam de verkoop van grands crus en cru bourgeois gigantisch toe. De kerstproeverijen zijn in de wijde omtrek van Voorschoten nogsteeds een grote herinnering. Op de dag van vandaag hebben we nogsteeds een prachtig assortiment van de Franse top. De Bordeaux's op de website zijn altijd in uitstekende omstandigheden bewaard gebleven in onze speciaalingerichte klimaatzone's en kelders. Een groot assortiment Bordeaux wijn uit, Saint-Emilion, Pomerol, Saint-Estephe, Margaux, Paulliac en nog veel meer. Als u op zoek bent om Bordeauxwijnen te kopen, of voor meer informatie over he wijngebeuren bent u bij ons aan het juiste adres. 

Naast al de Bordeaux-wijnen gaat het assortiment van valkwijn veel verder. Rode wijnen en witte wijnen uit verschillende werelddelen.