De lekkerste koffie uit onze hotels

Koop uw Valk koffie of Valk koffiebonen online bij Valk Voor Thuis en geniet snel van de lekkerste verse koffie maar dan gewoon bij u thuis. We hebben verschillende soorten Valk Koffie producten welke speciaal voor ons worden geproduceert door o.a. Douwe Egberts zelf. Van meester koffiebranders met verschillende soorten branding en voor verschillende soorten koffieapparaten. Valk Koffie voor thuis bestellen, hoe fijn is dat!

Bij Van der Valk zijn we trots op onze lekkere koffie. Ons huismerk hebben we in samenwerking met Douwe Egberts gemaakt. Zo bieden wij u koffie van topkwaliteit, die in onze hotels de standaard is.

 

Special premium koffie, koffie kopen voor elk koffieapparaat!

Heeft u ook zo genoten van de heerlijke koffie in ons hotel? Deze koffie kunt u ook thuis maken! De Valk Professional koffiebonen bekend uit de Valk-hotels zijn per kilo verpakt. De Valk-koffie bestaat uit een mix van Arabica koffiebonen en Robusta koffiebonen.

Koffie kopen voor thuis en op werk

Uw favoriete koffie die u thuis drinkt ook op werk? Bestel op Valkkoffie en geniet de volgende werkdag al van heerlijke koffie op werk. Bestel gelijk een hele doos en profiteer van extra scherpe prijzen. Standaard is onze bekende hotel koffie 5 koffiepakken + 1 koffiezak gratis, daarmee bespaart u €11,50 op een bestelling van 6 zakken koffiebonen!

Beste de koffie van Van der Valk online

Bestel op werkdagen voor 15.30 en dezelfde dag wordt uw pakket nog voor u ingepakt. U zit de volgende werkdag al van een verse kop koffie te genieten. Dat is de service die u van Valkkoffie mag verwachten.