The Chocolate Block heeft een goede balans tussen fruit, kruiden en vanille. De wijn heeft een mooie afdronk met zachte tannines. In de geur vind je bessen, donker fruit, peper en kruiden. Drink deze wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Lekker bij Lamsvlees en wild
Deze wijn is lekker bij lamsvlees, wildgerechten of eendenborst.
Op dronk
Je kunt de wijn nu drinken, decanteer de wijn s.v.p. een uur voordat je de wijn drinkt, en tot 2026 bewaren.
Uit Franschhoek in Zuid Afrika
Deze hout gerijpte rode wijn wordt gemaakt op Boekenhoutskloof, één van de meest gerenommeerde wijnbedrijven uit Franschhoek, Zuid Afrika.
Druivensoort
Deze heerlijke wijn is een mix van Syrah (64%), Cabernet Sauvignon (10%), Grenache Noir (14%), Cinsault (11%) en Viognier (1%). De wijn heeft 12 maanden gerijpt in Franse eiken houten vaten.
Alcoholpercentage
The Chocolate Block 2018 heeft een alcoholpercentage van 14,6%.