Alvaro Palacios Online Bestellen

Als wijnpionier maakt Alvaro Palacios topwijnen in een relatief hernieuwde streek: Priorat. Als kleine jongen heeft hij de omgang met mooie wijnen met de paplepel binnengekregen. Zijn ouders bezaten een wijndomein in de Rioja.

Het lag voor de hand dat Alvaro Palacios ook iets met zijn affiniteit voor wijn zou doen, dus hij vertrok om te studeren aan de prestigieuze Universiteit van Bordeaux. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt voor het gerenommeerde Chateau Petrus, dus weten hoe wijn gemaakt moet worden weet Alvaro Palacios wel.

Bij Valkwijn zijn we blij dat we voordelig wijnen van Alvaro Palacios kunnen aanbieden. Bestel Dofi of Placet van Palacios voordelig op onze website: Valkwijn.nl

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Toon
per pagina
Sorteer op

Priorat-wijn en Rioja-wijn van Alvaro Palacios

Alvaro Palacios heeft het beheer van twee wijngaarden. Inmiddels staat hij weer aan het roer van het familiedomein Palacios Remondo. Bij Valkwijn koopt u voordelig zijn wijn uit de Rioja én uit de Priorat.

Telmo Rodriguez heeft een vergelijkbaar verhaal en mooie vergelijkbare wijnen. De wijnen van Rodriguez zijn net iets voordeliger. Lees zijn verhaal hier.