Carnivor wijn uit Californië!

Het bijzondere aan dit wijnverhaal is dat het begin van Carnivor wijn is ontstaan in Piedmonte, Italie! De twee broers waarvan een deel van de famillie uit Italie komt hebben een enormale passie voor wijnmaken. Door deze wijn-passie is het Carnivor verhaal begonnen in Californié. Deze dagen zijn de broers niet meer met zijn 2en in het wijnbedrijf Carnivor maar met zeventien famillieleden het hoofd van dit succes. Door met de filosofie van hun grootvaders druiven met zorg te kweken en Carnivor wijnen hun constante kwaliteit te geven heeft de laatste generatie aardig wat prijzenbinnen geharkt. De Carnivor Cabernet Sauvignon is zeker paradepaardje van wijndomein Gallo.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Extra informatie Carnivor wijn

Het met de hand plukken heeft grote voordelen voor de Carnivor wijnen, zo worden ze bij de juiste rijpheid geplukt en is er een strenge selectie op welke druiven worden toegelaten tot het vinificatie proces. Carnivor is een echte krachtige volle Amerikaanse wijn.  Na de handmatige pluk gaan de druiven in houten vaten in de kelders van wijndomein Carnivor, om gedurende een periode van 6 tot 8 maanden te rijpen en te zich verder geweldig te ontwikkelen. In deze periode verandert deze wijn van een fruitige makkelijke rode wijn in een ware krachtpatser met zijde zachte nuances.

Geur &  Smaak

Deze bijna inktzware Cabernet Sauvignon van Carnivor is een wijn die groots en vol in de smaak is. Een Cabernet wijn die bij veel liefhebbers is langsgekomen. Want de prijs kwaliteit is bij deze wijn wel uitzonderlijk goed! Dat komt mede doordat hij volledig is gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig uit de Lodi wijngaarden uit het zonnige Californië. Het Mediterrane klimaat van warme dagen en koele nachten creëert de perfecte omstandigheden voor het rijpen van de Cabernet Sauvignon druiven.

Het resultaat van de Zinfandel mag er dan ook zeker zijn en doet niet onder voor zijn grote broer. De kleur is diep donker rood met een purperen omranding. In de geur een warme aanzet van rijke volle bramen, karamel en geroosterde eik. Deze volle krachtige stijl zet zich voort in de mond, donker zwart fruit aangevuld met chocolade is de eerste indruk. Achter op de tong geeft deze Zinfandel ook nuances van gestoofd fruit, karamel, vanille en gebrand eiken. Maar kort gezegd weer een wijn om over naar huis te schreeuwen zo lekker!