Carnivor wijn uit Californië

Carnivor wijn is ontstaan bij twee Amerikaanse broers vanuit een grote passie voor wijn maken. Tegenwoordig staat het succes wijnbedrijf Carnivor uit Californië onder leiding van 17 familieleden van de broers, waarvan een deel uit het Italiaanse Piedmonte komt. Hun grootvader had een filosofie om de druiven met zorg te kweken en zo constante kwaliteitswijn te maken bij wijndomein Gallo. Zo heeft Carnivor de afgelopen jaren tal van prijzen binnengesleept met de Carnivor Cabernet Sauvignon als paradepaardje.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
Carnivor Cabernet Sauvignon

Carnivor Cabernet Sauvignon

€ 12,95 Vanaf € 12,35
Carnivor Zinfandel

Carnivor Zinfandel

€ 12,95 Vanaf € 12,35

Extra informatie Carnivor wijn

De Amerikaanse Carnivor wijnen zijn intens en krachtig. De druiven worden met de hand geplukt wanneer ze de optimale rijpheid hebben bereikt. Daarna volgt nog een zeer strenge selectie voor het vinificatieproces begint. In de kelders van Carnivor rijpen de handmatig geplukte druiven 6 tot 8 maanden in houten vaten. Dit resulteert in meer smaak en fruitigere aroma's. Een goede bewaring na de fermentatie helpt daarna de complexiteit in de mond op te bouwen en een mooie balans in de wijn te brengen.

Geur & Smaak

De naam zegt het al, vlees is gemaakt voor Carnivor-wijn. De diepzwarte gedurfde blend van 100% Cabernet Sauvignon druiven is een uitzonderlijke aanvulling op je favoriete rode vlees.

Het is een wijn voor echte liefhebbers, met hinten van rijke bramen, weelderige karamel en zacht geroosterd eiken. Het rijpen van de druiven gebeurt in het super zonnige Mediterrane klimaat van Californië en deze constante zon op de Lodi-wijngaarden speelt een grote rol in het resultaat van de Amerikaanse rode wijn.

Carnivor wijnen bestellen in de aanbieding

De meest scherp geprijsde carnivor wijnen kun bestellen op Valkwijn.nl: de populaire Cabernet Sauvignon en de hoog beoordeelde Zinfandel. De Zinfandel is een stevige en zware wijn waar je eikenhout in proeft.

De Carnivor Cabernet Sauvignon is intens, elegant en heeft een uitstekende prijs kwaliteit.

Carnivor rode wijn past uitstekend bij rundvlees, lam, wild en gevolgelte.