Domaine de La Baume-wijn bestellen

La Baume is een wijnhuis uit de Languedoc in Frankrijk. De wortels van dit wijnhuis gaan terug tot in de 19e eeuw. Wijn maken is dus in het DNA van dit wijnhuis verweven.

In 1882 werd het huidige wijndomein aangekocht door Jean Prat. Jean Prat had een missie met het wijndomein. In 20 jaar tijd heeft hij een bloeiend wijndomein gemaakt en kon hij zelfs een eigen wijnwinkel openen in Parijs.

Sinds in 1990 het domein werd opgekocht door een Australische familie heeft het de wijn een kwaliteitsslag gemaakt. ‘Geschiedenis herhaalt zich nooit, maar rijmt altijd een keer’ zullen we Spinvis-indachtig zeggen.

De overname heeft ervoor gezorgd dat de zuid-Franse wijnen op een traditionele wijze gemaakt worden met de beste technieken uit de nieuwe (wijn) wereld.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

La Baume-wijn bestellen?

De wijnen van La Baume staan voor kwaliteit. Bij Valkwijn zijn we altijd op zoek naar de beste kwaliteit om onze gasten in de Hotels ook thuis tevreden te stellen. De wijnen van La Baume zijn dus voordelig en makkelijk via Valkwijn.nl te bestellen.

Assortiment La Baume wijnen

Hierboven is het hele assortiment La Baume-wijnen digitaal uitgestald zodat u makkelijk een keuze kan maken. Welke wijn gaat het worden? De keuze is aan u. Wij garanderen in ieder geval een lekkere wijn voor een mooie prijs. Voordelig wijn bestellen is het minste wat u van Valkwijn.nl kan verwachten.