El Castilla Syrah / Viura Chardonnay kopen?

El Castilla wijnen staan bekend om hun krachtige, volle en aromatische karakter en zijn voor vele een allemansvriend te noemen. Het wijnhuis zelf bevindt zich in midden-Spanje op 800 meter hoogte met een centraal mediteraans-klimaat. El Castilla chardonnay is ontstaan in de jaren 60 door een samenwerking van lokale telers. Vandaag de dag is El Castilla met meer dan 300 werknemers uitgegroeid tot een groot wijnbedrijf en hebben ze de afgelopen jaren geïnvesteerd in technologie zoals als roestvrijstalen tanks met temperatuurregeling en pneumatische persen om te zorgen voor continue kwaliteit van de bekende El Castilla Chardonnay wijnen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
El Castilla Viura Chardonnay

El Castilla Viura Chardonnay

€ 8,50 Vanaf € 7,95
El Castilla Syrah

El Castilla Syrah

€ 8,50 Vanaf € 8,15

El Castilla's wijnen chardonnay

De Syrah van El Castilla heeft een vol en rond karakter. Met onwijs veel tonen van rood fruit zoals bramen en rijpe kersen is de El Castilla Syrah geschikt voor 's avonds bij het diner. El Castilla wijn met bijvoorbeeld wildgerechten of juist thuis lekker als glas voor na het diner. De El Castilla Chardonnay/Viura heeft een prachtige goudgele kleur die heerlijk op hout is opgevoed en daardoor ook een vol en rond karakter heeft met tonen van perzik en vanille. Als u El Castilla chardonnay wijn wilt bestellen kies dan uit bovenstaande producten.

El Castilla Cardonnay kopen?

El Castilla Cardonnay kopen? El Castilla Viura Chardonnay wijn is een mooie ronde witte wijn. De El Castilla wijn heeft een licht groene kleur. U ruikt de mooie ronde geuren meteen als u deze Castilla wijn opent. Bij mooie geuren van El Castilla kunt u denken aan perzik en ananas. De El Castilla Syrah is een chardonnay die op hout wordt gerijpt en bevat om die reden ook lichte tonen van hout.