Louis M. wijn uit Californië

Louis M. Martini is doordrenkt van toewijding, passie en innovatie in de wereld van wijn. Het verhaal begint in 1906, toen de jonge Louis M. Martini op 12-jarige leeftijd vanuit Genua, Italië, naar de Verenigde Staten reisde om zich bij zijn vader in San Francisco te voegen. Op deze jonge leeftijd maakte hij al zijn eerste wijn met zijn vader, wat de kiem legde voor een levenslange liefde voor wijnmaken.

Door de jaren heen heeft de geschiedenis van Louis M. Martini zich ontvouwd als een verhaal van vakmanschap, toewijding aan kwaliteit en een voortdurende zoektocht naar innovatie. De erfenis van Louis M. Martini leeft voort in de prachtige wijnen die zijn naam dragen en in de blijvende invloed die hij heeft gehad op de wijnindustrie van Napa Valley en daarbuiten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Extra informatie Louis M. Martini

De geschiedenis van Louis M. Martini, doordrenkt met toewijding en passie voor wijn, begon in 1906 toen de 12-jarige Louis vanuit Genua naar San Francisco reisde om zich bij zijn vader te voegen. Het zaadje voor zijn levenslange liefde voor wijnmaken werd hier geplant. Het verhaal ontvouwt zich als een teken van vakmanschap, toewijding aan kwaliteit en een voortdurende zoektocht naar innovatie. De blijvende erfenis van Louis M. Martini weerspiegelt zich in de voortreffelijke wijnen die zijn naam dragen en zijn blijvende invloed op de wijnindustrie van Napa Valley en daarbuiten.

Geur & Smaak

Bij het proeven van Louis M. Martini Cabernet Sauvignon worden de zintuigen verwend met een diepe, robijnrode kleur die al de belofte van complexiteit en diepte doet vermoeden. Het boeket opent met verleidelijke aroma's van rijpe zwarte bessen, cassis en een subtiele hint van eikenhout, wat getuigt van het zorgvuldige rijpingsproces van de druiven.

Wat deze Cabernet Sauvignon van Louis M. Martini echt opmerkelijk maakt, is de balans tussen kracht en verfijning. De wijn combineert de krachtige karakteristieken van de Cabernet Sauvignon-druif met een elegantie die de handtekening is geworden van Martini-wijnen. Het is een wijn die met de jaren alleen maar aan pracht wint, rijpend tot een meesterwerk dat de tijd trotseert.