Noble Vines wijn bestellen? | Noble Vines wijn kopen

Noble Vines kopen doe je bij uw wijnspecialist

Een van de eerste wijnbedrijven in Californië werd opgericht ïn 1924 door de familie Indelicato, afstammelingen van Italiaanse immigranten uit het zuiden van Italië. De wijnproducent uit de Verenigde Staten staat bekend om zijn vakmanschap, getuige de verkiezing in 2007 tot "American Winery of the Year"

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
Noble Vines 667 Pinot Noir

Noble Vines 667 Pinot Noir

€ 20,95 Vanaf € 19,95
Noble Vines 446 Chardonnay

Noble Vines 446 Chardonnay

€ 20,95 Vanaf € 18,95
Noble Vines 337 Cabernet Sauvginon

Noble Vines 337 Cabernet Sauvginon

€ 20,95 Vanaf € 19,95

Hedendaagse Amerikaanse-wijnen

Tegenwoordig is alweer de derde generatie Indelicato in de leiding bij de Califonische Winery, het wine-coorperation is verder gegroeid en bestaat inmiddels uit meerdere wijnbedrijven, een daarvan is Noble Vines

Wijnmaken in Califonia

Noble Vines heeft een sterke visie, als basis gebruiken ze druiven uit eigen wijngaarden, de wijnranken bevinden zich in wijnstreken Lodi en Monterey en zijn de ingrediënten voor typische Californische wijnen. De wijnregio waarop de druiven groeien zijn kenmerken wijngebieden met een zeer uiteenlopend microklimaat. Lodi heeft een klimaat met koele nachten en warme dagen. Monterey is in de nabijheid van de Stille Oceaan, daardoor is het van de koelste wijndalen van Califormië, in de middag stroomt zeer koele oceaanlucht het dal van Monterey in, dit maakt het dal uitermate geschikt voor aanplant van Pinot Noir en witte druiven.

Terroir Noble Vines

Er wordt bij de familie Indelicato veel waarde gehecht aan het juiste terroir voor de wijnen die ze produceren, daardoor heeft de wijn van deze Winery precies het goede karakter. De druiven komen uit de beste gebieden van California en dat proef je ook in deze wijnen, ze belichamen de zon, wind, mist en terroir van de Montereyen Lodi. Op en top Californie! Deze speciale wijnen van Noble Vines bij Valkwijn.nl. Ondermeer verkrijgbaar zijn de Chardonnay, Pinot Grigio, Pinot Noir, Merlot en Cabernet Sauvignon.