Remelluri-wijn bestellen bij Valkwijn

Toonaangevend wijnhuis uit de Rioja. Sinds Telmo Rodriguez het ouderlijk wijndomein Remelluri ook onder zijn hoede heeft, heeft het wijnhuis een kwaliteitsslag gemaakt.

Het wijnhuis was al van zeer grote kwaliteit, maar Telmo heeft het wijnhuis net op een hoger plan getild. Telmo Rodriguez heeft in zijn jeugd het familiedomein verlaten om in Bordeaux te studeren en met die kennis aan de slag te gaan in de Duero.

Inmiddels rijdt hij rond als wijnmaker en levert hij zijn diensten aan verschillende topwijnhuizen in Spanje. De basis van hoe hij wijn maakt is altijd biologisch, al is het niet altijd gecertificeerd biologisch.

De wijnen van Remelluri zijn voordelig bij Valkwijn verkrijgbaar. De kwaliteit staat in perfecte verhouding met de voordelige prijs die we hanteren. Bestel daarom dus de Remelluri-wijnen snel bij Valkwijn.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat lekker is en snappen we dat u, als klant op de eerste plaats staat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Wat is er zo lekker aan Remelluri?

De wijn van Remelluri is net zo klinkend in het glas als in de oren. Dankzij het vakmanschap en de ongekende passie voor wijn ontstaat sublieme kwaliteitswijn. Bij Remelluri worden wijnen geteeld in harmonie met de natuur en met oog voor de kleinste details. Deze wijn betovert de tongen en weerspiegelt de ziel van het Rioja-landschap.

De wijnen hebben geregeld een eikenhouten opvoeding gehad die de smaak van Remelluri verfijnen en complexiteit toevoegen. De wijn van Remelluri is een eerbetoon aan de genieter en aan diegene die de wijn hebben gemaakt. Geniet van deze heerlijke wijnen van een topwijnhuis.

Waar komt Remelluri vandaan?

Het wijnhuis Remelluri is gevestigd binnen de grenzen van de subregio Rioja Alavessa, nabij het dorpje Labastida in de provincie Alava. Dit wijngebied is het meest Atlantische wijngebied in de Rioja. Dat betekent dat de wijnen hier in gemiddeld koeler klimaat kunnen groeien ten opzichte van andere subregio’s  van de Rioja. Een perfecte plek om mooie druiven te laten groeien. Dat is terug te proeven bij de prachtwijnen van Remelluri!