Bodega Salentein bestellen? Eenvoudig via Valkwijn.nl

Van der Valk werkt al geruime tijd samen met Salentein. Het Argentijnse wijnhuis heeft alles waar Van der Valk als kwaliteitshotelketen: kwaliteit, karakter en betaalbaarheid. Daarnaast is deze Argentijnse wijntopper niet alleen Argentijns, maar ook omlijst met een Nederlands randje: Mijndert Pon heeft het wijnhuis Salentein opgericht in de jaren ’90.
De wijnen van Salentein zijn zeer uiteenlopend in karakter, zo hebben ze zeer toegankelijke instap-wijnen onder de noemer Portillo. Salentein Portillo bestellen kan gemakkelijk via Valkwijn.nl. Daarnaast hebben ze de bubbel: Salentein Sparkling om ieder feest mee in te luiden.
Ook exclusieve wijnen worden door het wijnhuis Salentein geproduceerd, met succes. Door de hoge wijnaanplanting moet er met extra zorg gekeken worden naar de druivenranken en wijnstokken van Salentein. Die extra aandacht maakt van iedere Salentein-wijn een genot om te drinken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Salentein wijn-bestellen gaat eenvoudig via Valkwijn.nl

Bij Valkwijn.nl weten we van kwaliteit. Niet voor niets krijgen alle gasten in het hotel de beste verzorging en de beste wijnen toegediend. Dat doen we ook via Valkwijn.nl, de hotelkwaliteitwijnen van Salentein eenvoudig bij u bezorgd.

Binnen enkele klikken kan u uw salentein bij ons bestellen en ontvangt u een orderbevestiging met daarin alle details. Wij pakken vervolgens uw wijn in en verzenden hem zodat u hem zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. U kan ook afhalen in Voorschoten, dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Klik hier voor verdere informatie rondom het verzenden en bestellen van wijn.