Thomas Barton wijn bestellen? | Barton Bordeaux wijn kopen

Barton & Guestier, het handelshuis met historie heeft met de serie ‘Thomas Barton’ een merkwijn in de markt gezet met een hoog profiel. De wijnserie is ontwikkeld om eens en voor altijd de appellation-wijnen van de Bordeaux op de kaart te zetten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
Thomas Barton Rouge
    • Vegan

Thomas Barton Rouge

€ 14,95 Vanaf € 13,95
Thomas Barton Medoc
    • Vegan

Thomas Barton Medoc

€ 15,43 Vanaf € 14,49
Thomas Barton Graves Blanc
    • Vegan

Thomas Barton Graves Blanc

€ 17,47 Vanaf € 16,29

Hoe worden de Thomas Barton wijnen gemaakt?

De wijnen worden gemaakt door boeren in de regio, dit gebeurt onder de supervisie van Barton & Guestier. Uiteindelijk worden kant-en-klare wijnen ingekocht waarbij kwaliteit van het product vooropstaat. Het wijnhuis staat staat voor een uitdagende taak, aangezien in sommige appellations goede bulkwijnen schaars zijn. Toch is het voor het Thomas Barton-label uitstekend gelukt. Er wordt samengewerkt met hoogwaardige coörperaties en in sommige wijnregio’s met kwalitieitsproducenten.

Vinificatie in de Bordeaux

Het maken van de wijn gebeurt met thermovinificatie, hierdoor barsten de druiven wat meer fruit oplevert en de tannines laag houdt. De wijn van Thomas Barton is daarmee alles wat we verwachten en eigenlijk ook willen van een moderne Bordeaux: kracht, fruit en een mooie, elegantie houttoets. Wijnen van een bijzondere kwaliteit, met een herkenbare signatuur.