Over ons

Onze kwaliteitswijnen, bij jou thuis

Valkwijn.nl brengt de kwaliteitswijnen uit onze restaurants bij jou thuis. Van onze eigen 1862-huiswijnen tot aan een groot assortiment Bordeauxwijnen. Van Europese topwijnen, tot wijnen uit de nieuwe wereld. Voor een luxe diner of juist een gezellige barbecue. Met Valkwijn.nl haar je makkelijk en snel de luxe en kwaliteit van Valk Exclusief in huis.

Eindeloze keuzes, voor thuis

Voor de prooster of de fijnproever. Voor lichte elegante wijnen en complexe stevige wijnen. Voor een hartig voorgerecht, mals hoofdgerecht of zoet nagerecht. Iedere wijndrinker kan hier z'n hart ophalen. Met een breed assortiment van maar liefst 1200 verschillende wijnen uit bekende wijnhuizen, vind je altijd de fles die je zoekt

Wereldwijnen, voor ons allemaal

Sinds 1973 heeft Van der Valk zijn eigen wijnhandel: Wijnhandel De Gouden Leeuw in Voorschoten. Toen al wilden we onze specialiteitswijnen met jou delen. In 2019 maakten we het online mogelijk om onze wijnen bij wijnliefhebbers in heel Nederland, België en Duitsland te bezorgen. Dat is Valkwijn.nl zoals je het nu kent: de vertrouwde kwaliteit van Valk Exclusief online, voor thuis.

Hier kunt u ons vinden:

Wijnhandel de Gouden Leeuw - Valk Versmarkt
Veurseweg 214
2252AH Voorschoten