Domaine Faiveley

8 producten

Het wijnhuis Domaine Faiveley staat al sinds 1825 onder leiding van de familie Faiveley. Vanuit hun jarenlange expertise weten ze wat het is om fantastische wijn uit de Bourgogne te produceren. Dit wijnhuis uit de Bourgogne is een domein waar een wijnliefhebber alleen maar van kan dromen: alle wijnen worden met zorg en jarenlange expertise gemaakt. Domaine Faiveley is een wijnhuis, dat net als haar wijnranken, geworteld is in de tradities van de Bourgogne maar tegelijkertijd ook voortdurend op zoek is naar vernieuwing en verbetering.

Vanuit vakmanschap is de familie Faiveley uitgebouwd met innovatie en perfectie. Dat streven naar perfectie is voornaam en belangrijk voor iedere wijn van Faiveley. Een glas Faiveley-wijn is een waar kunstwerk, zowel de fruitige pinot noirs als de aromatische Chardonnay.

Bij Valkwijn bestelt u voordelig uw witte Bourgogne van Faiveley. Dankzij het ruime assortiment witte wijn uit de bourgogne kan u een overwogen en goede keuze maken. De verschillende 1er en grand cru’s uit de Bourgogne zijn ook goed vertegenwoordigd. Een 1er cru wijn en een grand cru wijn uit de Bourgogne is altijd een goede keuze. Bij Valkwijn.nl bestelt u gemakkelijk uw 1er cru wijn.

Schenk uw 1er cru-wijn uit op bijzondere gelegenheden of met bijzondere mensen. Naast 1er cru-bourgogne hebben we ook Grand Cru-bourgogne-wijnen, die liggen een trede hoger dan de toegankelijkere en goedkopere 1er cru wijn.