Hãhã

Hãhã wijn is begonnen door 3 families die al betrokken waren bij de export van appels, vlees en zeevruchten. Toen de families met elkaar in gesprek waren kwamen ze al vrij snel op het idee om een wijn te gaan produceren. Met een idee opzak begonnen ze met het produceren van een verrukkelijke Sauvignon Blanc en Pinot noir. Deze heerlijke wijnen werden in 2011 gelanceerd en waren al vrij snel hét nieuws van de dag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

HãHã wijnen 

In de taal van de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, de Maori, betekent Hãhã 'smakelijk, weelderig', kwaliteiten die duidelijk te proeven zijn in de wijnen van Hãhã.

De wijnen worden gemaakt door getalenteerde wijnbouwers in Nieuw-Zeeland. De wijnen hebben een prachtige fruitige stijl die hun complexiteit, textuur en elegante gelaagdheid naar voren brengt. Het is eerlijk om te zeggen dat ze er vrij zeker van zijn dat ze ver boven hun gewicht slaan. 

Wijnstreek Marlborough en Hawke's 

Marlborough is één van de grootste wijnstreken in Nieuw-Zeeland en ligt in het noordoosten van het Zuidereiland. Voordat Marlborough ontdekt was, was Hawkes Bay de bekendste wijnstreek in Nieuw-Zeeland. Deze prachtige wijnstreek staat vooral bekend om zijn typerende versie van de Sauvignon Blancs.