La Tordera: Proseccohuis met pit

La Tordera is een kwaliteitswijnhuis met hoogwaardige prosecco. Sinds 1918 heeft La Tordera al eigen wijnstokken geplant. Tot op heden hebben ze voortdurend kwaliteit geleverd.  

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is produceert La Tordera ook met een CasaClima-certificaat. La Tordera maakt haar wijnen op een zo natuurlijk mogelijke wijze. Ze maken gebruik van zonne-energie en hergebruiken zo veel mogelijk water. 

Wist u dat de labels van La Tordera gemaakt zijn van gerecycled papier? 

La Tordera: sulfiet-arm! 

La Tordera staat er ook om bekend dat ze zo min mogelijk sulfiet toevoegen aan hun wijnen, daardoor zijn de wijnen eerlijk, puur en verfrissend.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Waar komt de prosecco van La Tordera vandaan? 

Prosecco was tot 2009 de naam van de druif waarmee deze Italiaanse bubbel werd gemaakt. Toen de bubbel een DOCG-status kreeg (dat betekent: een beschermde herkomst), werd de naam van de druif gebruikt. De proseccodruif werd omgedoopt tot glera. 

La Tordera verbouwt en vergist haar wijnen in het plaatsje Vidor in Veneto. De heuvels van Valdobbiadene zijn de natuurlijke omgeving waar alle druivenstokken bij elkaar staan. Vol aandacht en met respect voor de natuur worden de wijngaarden bijgehouden. Dat is in iedere afzonderlijke prosecco van La Tordera te proeven: topkwaliteit voor de beste prijs.