D'Arenberg

5 producten

Wijnhuis D’Arenberg heeft al een lange voorgeschiedenis. De eerste generatie Osborn onder leiding van Joseph Osborn kocht al in 1912 zijn 78 hectare Milton wijngaarden in het Australische gebied McLaren Vale.
Het familiebedrijf D’Arenberg scoort hoge ogen met haar wijnen, deze wijnen van druiven van schiereiland Fleurieu en de heuvel in de Zuid-Australische regio nabij Adelaide, behoren tot de top 10 Australische wijnen.

Rode streep – Handelsmerk D’Arenberg

Vanaf 1959 is de wijnfles van Australische wijnhuis al herkenbaar, de rode streep die verticaal op het etiket staat, is een waar herkenningspunt voor deze heerlijke McLaren Vale-wijnen dat tot nog toe altijd het wijnetiket versiert.
Ander herkenningspunt voor D’Arenberg-producten zijn de opmerkelijke namen die de wijnproducten hebben zoals Dead Arm Shiraz, Olive Grove Chardonnay, Spider Rousanne. Alle verscheidene druivensoorten die verbouwd, zoals de Grenache, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Mourvèdre en Tempranillo voor rode wijnen en Chambourcin, Riesling, Chardonnay, Viognier, Marsanne, Sauvignon Blanc, Roussanne voor witte wijnen, hebben een kenmerkende naam meegekregen van familie Osborn.