Wijn bestellen van Castelfeder? | Castelfeder wijn kopen

Het Italiaanse wijnhuis Castelfeder maakt al 50 jaar lang wijnen met passie en een uniek karakter. De familie Giovanett bezit een enorm wijngebied van ruim 70 hectare.

Op zo'n 2/3 van dit gebied verbouwd Castelfeder witte druiven: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Grigio, Pinot Bianco, Gewürtztraminerm Müller Thurgau, Kerner en Moscato Giallo. Op de rest van de grond heeft de family rood: Pinot Noir/Nero, Cabernet Sauvingon, Merlot, Shiava en Lagrein. 

Familiebedrijf-Castelfeder is zich in de recente jaren uit gaan breiden naar de Mosel regio in Duitsland en heeft zich meer gefocused op de de Duitse markt. In combinatie met een uitgebreidt team van Duitse en Oostenrijkse specialisten en nieuwe wijnen zoals de Gewürztraminer is Wijnhuis-Castelfeder nu nog steeds aan het groeien. Tirol heeft een pracht-wijnhuis door de Castelfeders.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Toon
per pagina
Sorteer op

Het-Castelfeder wijnhuis

Alphons Giovannet richtte casa-del-vino-Castelfeder op in 1969 en sinds die tijd is er veel veranderd. De eerste generaties van de familie verbouwde 3 wijnen, inmiddels is dat verdriedubbeld. Het stuk eigen grond moest daarvoor eerst ook uitgebreid worden.

Daarnaast is Castelfeder met zijn tijd meegegaan en de internationale markt op getrokken. Ondanks deze grootschalige veranderingen is het team-Castelfeder altijd trouw gebleven aan zijn karakteristieke eigenschappen, tradities en pioniersgeest.