1862 Huiswijn - Moscatel

1862 Huiswijn - Moscatel 2023

Valk Exclusief

Heerlijke aroma’s van bloemen, citrus, rijpe druiven, honing en gedroogde vruchten. Een rijpe, volle, zoete, maar frisse smaak. Perfect als dessertwijn bij zoete fruitige desserts.
€7,95
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Gratis afhalen in onze wijnhandel
  • Meer dan 100 wijnhuizen
Specificaties
SKU
125187-DC
Alcohol
15%
Sluiting
Kurk
Land
Spanje
Kenmerken
Van der Valk Huismerk
Druif
Muscat
Lagering
100% Roestvrijstalen vat
Streek
Valencia
Te severen
8 - 10°C
Type
Wit
Soort
Wijn
Inhoud
0,5L
Jaar
2023
Productomschrijving

Ontdek de betoverende smaak van de 1862 Huiswijn - Moscatel, een witte wijn die zijn oorsprong vindt in de pracht wijngaarden van de Valenciaanse regio. Deze Moscatel wijn wordt gemaakt met de grootste zorg en toewijding, met als doel de intrinsieke aroma's en smaken van de Muscat druif tot hun recht te laten komen.

Tijdens het wijn proces wordt gebruik gemaakt van roestvrijstalen vaten, waardoor de frisheid en zuiverheid van de druiven behouden blijven. Deze moscatel laat de essentie van de Valenciaanse zon proeven, met een uitbundig boeket van bloemige en fruitige aroma's.

De verleidelijke tonen van rijpe druiven, sappige citrusvruchten en gedroogde vruchten omarmen uw zintuigen, terwijl een vleugje honing de smaakpapillen streelt. De afdronk is zacht en verfrissend, met een subtiele mineraliteit die deze wijn zijn unieke karakter geeft.

De 1862 Moscatel is een perfecte keuze als dessertwijn en komt zeer goed tot zijn recht bij fruitige desserts.